Praktijk voor Innerlijk Bewustzijn, Gustave Tripels
    Home  
       
    Yoga  
     
  Individueel  
     
    Begeleiding  
       
    Gustave Tripels  
     
    Contact  
     
    Links  
       
    Yoga.
Innerlijkbewustworden
 
  dit ben ikMijn naam is Gustave Tripels en ik ben geboren in Maastricht in 1950.
Mijn achtergrond is een zoölogisch / complementaire geneeskunde studie.
Tien jaar heb ik onderzoek gedaan naar nieuwe medicijnen bij het RIVM. 

De dood van mijn moeder aan kanker, ongeveer 34 jaar geleden, deed mij een switch maken van de reguliere naar de alternatieve geneeswijze. Voor mij werd het toen al duidelijk dat de ware genezing in jezelf ligt. Ik heb studie voor natuurlijke geneeswijze aan de academie in Bloemendaal gevolgd. Ik had me gespecialiseerd in de homeopathie Later volgde ik de studie voor regressietherapeut en volgde ik oa. de Reiki-opleiding.

Ik heb een praktijk: ‘Innerlijk Bewustworden’. Ik verbind me met het licht en het Hoger Bewustzijn om je te laten herinneren wie je werkelijk bent. Hierdoor vindt de realisatie en genezing op een natuurlijke manier plaats. Ik maak gebruik van universele inzichten

Rond 2000 vond er een transformatie in mijn leven plaats. Ik kwam toen in contact met het  gedachtegoed ‘Lichtvoeding’ van Jasmuheen. Hoewel ik het in eerste instantie ongeloofwaardig vond, was er een stem in mij die wist “het kan”. Ik stapte toen zo maar even in het 21 dagen proces om over te schakelen. Mijn verlangen was, dat ik wilde ervaren wat de drijvende kracht achter het leven is. Het veranderde mijn kijk op het leven en genezing.

Ook kwam ik in aanraking met de kennis van Advaita, met de vraag ‘wie ben ik?’. Totale vrijheid en realisatie hielden me bezig. Ik volgde satsangs. Nu is er een fase van een vredige innerlijke rust, van niets meer moeten en alles mag er zijn. Ik ga mee met de flow van het Leven.